Bulunduğunuz Sayfa: Ana Sayfa // Genel // Örgü Etek Tarifi

Örgü Etek Tarifi

Yorumlar Kapalı

Reklamlar

Beden: 46-48

cigarettes online free shipping

Malzemesi: 100 gr. kahverengi, 100 gr. gri, 50 gr. lacivert, 150 gr. kırçıllı lacivert ve 120 gr. sarı yün. 2,5, 3,5 numara şiş ve 3,5 numara yuvarlak şiş erekecektir.

Örnek parça: 16 ilmek 26 sıra 10 cm.lik bir kare meydana getirir.

Yapılışı: Etek üç ayrı parçadan meydana gelir. 1. parça: 2,5 numara şiş ile, kahverengi ipliği kullanarak 162 ilmek ile lastik örmeye başlayın. 6 cm. kadar ördükten sonra, 3,5 numara şişe geçirin ve düz örmeye başlayın ilk sırada
50 ilmeği serpiştirerek eksiltin. Kahverengi ile, 14 cm. lacivert ile, 5,5 cm. gri ile, 6,5 cm. örün. Daha sonra 1 sıra
kırçıllı lacivert, 7 sıra gri, 1 sıra kırçıllı lacivert, 11 sıra gri, 16,5 cm. kırçıllı lacivert ve 16 cm. de kırçıllı sarı örün. 74 cm. uzunluğa gelince kesin. 2. ve 3. parçalarda aynen 1. parça gibi örülür.

Indian Recipes

bayan kadın etek modelleri örnekleri çeşitleri örgü bayan etek

Bel kemeri: Yuvarlak şiş ile 140 ilmek kırçıllı lacivert ile düz örün. Sağ kenarı belirlemek için, 4 ilmek ayn bir renkle örün, 66 ilmek lacivertle örün ve tekrar sol kenarı belirlemek için, 4 İlmek ayrı renk örün ve diğer 66 ilmeği lacivert yünle örün. Sağ ve sol yanlardan olmak üzere, her 5 dönüşte 1 ilmek kesin ve 4 kez tekrarlayın. 15 cm. kadar uzayınca, bir tek seferde kesin.

Bitirilişi: Üç ayn parçayı birteştirin. Bel kemerine etek kısmını büzerek dikin. Kemer 3 cm. kıvrılarak içine lastik dikin. Etek kenarlarını da, 3 cm. kadar içine kıvırın.

zp8497586rq
zp8497586rq

Şu Tariflere de Bakabilirsiniz:

Zincir Panço
Nar Çiçeği Renkli Hırka
Fermuarlı Bordo Renkli Erkek Hırkası

comment closed