Bulunduğunuz Sayfa: Ana Sayfa // Dantel Modelleri // Kare Parçalı Battaniye, Servisler ve Yuvarlak Danteller

Kare Parçalı Battaniye, Servisler ve Yuvarlak Danteller

Yorum Yazın

Reklamlar

Üzeri hayvan ve meyve motifleri ile süslenmiş olan kareler, boş karelerle bir arada kullanılarak bir çocuk battaniyesi meydana getirilmiştir.

Motifli kareler düz örgü,’ beyaz kareler ise pirinç yapılarak örülmektedir. Bütün karelerin örülmesi bittikten sonra parçalar birbiri ile birleştirilmekte, sonra battaniyenin çevresine 4 cm. kalınlığında kenar örülmektedir.

Kare Parçalı Battaniye, Servisler ve Yuvarlak Danteller modelleri örnekleri çeşitleri

Renk Renk Servisler
Mavi, pembe, sarı ve bej rengi ketenden hazırlanan dikdörtgen servisler sofralarınız için güzel bir süs olacaktır. Keten servisleri-köşe kısımları üçgen şeklinde birer dantel parçası ile süslenmektedir. Dantel kısımlar aşağıda verilen şemaya uygun olarak işlenecektir. Servislerin kenar kısımları da ince bir sıra halinde kıvrılmaktadır.

Yuvarlak Danteller
Yemek masanızı süsleyecek, küçük yuvarlak danteller birbiri ile birleştirildiğinde büyük ve değişik masa örtüleri meydana gelecektir. Verdiğimiz şemaya göre işlenen bu dantellerde, beyaz dantel ipliği kullanılmaktadır.

Şu Tariflere de Bakabilirsiniz:

Pembe Dantel Şase
Dantel Panolar
Bordo Klozet Takımı

Leave a Reply