Bulunduğunuz Sayfa: Ana Sayfa // Kazak Modelleri // Boğazlı Kazak

Boğazlı Kazak

Yorumlar Kapalı

Reklamlar

MALZEME: 350 gr.pembe renk yün. 7 nolu şiş.

KULLANILAN ÖRGÜLER: 1 /1 lastik: 1 yüz1 ters. Düz örgü: 1 sıra yüz 1 sı¬ra ters. 3/3 lastik: 3 yüz 3 ters.

ARKA: 58 ilmek atılır ve 5 cm.1/1 lastik örgü yapılır, ilk sırada eşit aralıklarla 9 ilmek artırılarak düz örgüye geçilir. 39 cm.de kol oyuğu için yanlardan 3 ilmek eksiltilir. Kol oyuğundan 20 cm. sonra bütün ilmekler bir seferde kapatılır.

ÖN: Arka parça gibi örülür. 35 cm.de örgünün ortasından 3 ilmek ters örülür ve bu orta 3 ilmeğin iki yanından, orta 39 ilmek 3/3 lastik örgü olana kadar, 2 sırada bir üçer ilmek lastik örgüye dahil edilir. Kol oyuğundan 15 cm. sonra yaka için orta 9 ilmek kapatılır ve yaka tarafından 3,2,2,1 ilmek eksiltilerek İki parça halinde örgüye devam edilir. Kol oyuğundan 20 cm. sonra kalan ilmekler kapatılır.

bayan kadınboğazlı kazak modelleri örnekleri çeşitleri örgü bayan boğazlı kazak

KOL: 28 ilmek atılır ve 6 cm. 1/1 lastik örgü örülür, ilk sırada eşit aralıklarla 18 ilmek artırılarak düz örgüye geçilir. 46 cm. de ilmekler bir seferde kapatılır.

YAKA: 60 ilmek atılır ve 20 cm. 3/3 lastik örgü yapıldıktan sonra ilmekler bir seferdel kapatılır.

HAZIRLANIŞI: Parçalar dikilir, kollar takılır. Yaka dikilir ve yakanın iki kenarı arkadan birleştirilir.

Şu Tariflere de Bakabilirsiniz:

Açık Bej Rengi Süveter
Gül Motifli Kazak
Bordo Renkli Hırka

comment closed